Nieuw!
Design Your Own Floor! Ontwerp uw eigen kraamhokvloer online en krijg direct een offerte toegestuurd.

Vereijken: Specialisten in stalinrichting

Vereijken Hooijer is een familiebedrijf dat wordt geleid door twee generaties van de familie Hooijer. Hierdoor wordt de kennis en ervaring in de varkenshouderij van de eerste generatie gecombineerd met de creatieve en innovatieve kracht van de tweede. Dit maakt Vereijken tot een ‘Jong bedrijf met een Leven Lang Ervaring’.

Inmiddels is Vereijken gegroeid naar een onderneming met twee BVs: Vereijken PigProjects en PigFlooring. Beide BVs kenmerken zich door deskundigheid en kwalitatief hoogwaardige producten.

Vereijken PigFlooring

Vereijken PigFlooring is gespecialiseerd in de vloeronderdelen en -systemen voor de varkenshouderij. De producten hebben een hoogwaardige, bewezen kwaliteit en worden via onze distributeurs wereldwijd verkocht!

Vereijken PigProjects

Vereijken PigProjects is gespecialiseerd in complete stalinrichting van varkensbedrijven. Denk hierbij aan de inrichting van de kraamstal, drachtstal, dekstal, biggenstal en vleesvarkensstal én de montage hiervan. Onze PigFlooring producten vallen hier natuurlijk ook onder! Zowel bij nieuwbouw als bij renovatie, kan Vereijken PigProjects creatief en deskundig met u meedenken en flexibel op uw al plannen inspelen.